ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναρχικοί επιτέθηκαν με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Έλενα Ράπτη

Η ανάρτηση της στο Instagram

Αναρχικοί επιτέθηκαν με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Έλενα Ράπτη

Στόχος επίθεσης με μπογιές και τρικάκια έγινε το γραφείο της Έλενας Ράπτη, όπως δημοσιοποίησε η ίδια η υφυπουργός Τουρισμού στο Instagram.

Αναρχικοί πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο του γραφείου αλλά και τρικάκια, με την Έλενα Ράπτη να δημοσιεύει φωτογραφίες.

«Αυτό που μόλις έκαναν στο γραφείο μου οι γνωστοί-άγνωστοι είναι αυτό που σκέφτονται. Εμείς συνεχίζουμε με τις ιδέες μας και τις πράξεις μας για μια καλύτερη καθημερινότητα όλων των πολιτών», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.