ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκπαιδευτής τρένων Ν.Τσουρίδης: «Ένιωθε τύψεις ο Καραμανλής για τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή γι’αυτό παραιτήθηκε»

Ο Κ.Α.Καραμανλής δήλωνε στην Βουλή «ντροπή το να ακούγονται τέτοια πράγματα για την επικινδυνότητα του σιδηροδρομικού δικτύου».

Εκπαιδευτής τρένων Ν.Τσουρίδης: «Ένιωθε τύψεις ο Καραμανλής για τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή γι’αυτό παραιτήθηκε»

Ο εκπαιδευτής μηχανοδηγών, Νικόλαος Τσουρίδης, κατήγγειλε τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ειδικότερα, ο κ. Τσουρίδης αναφέρθηκε στις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων σχετικά με τη μη τήρηση κανόνων ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα σε μία ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τσουρίδης, τόνισε σχετικά με εκείνη την ομιλία ότι ο πρώην υπουργός μίλησε για τα θέματα ασφαλείας του ΟΣΕ και όπως είπε χαρακτηριστικά «για αυτό είχε τύψεις, για τις βλακείες που έλεγε. Για αυτό είχε τύψει και παραιτήθηκε».

Τι έλεγε ο Κώστας Καραμανλής στις 20 Φεβρουαρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Φεβρουαρίου, απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι «ντροπή το να ακούγονται τέτοια πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.