Π.Καμμένος: «Εγώ έστειλα τον Φωκά για… γκαζόζα για να δείξω στον Τσίπρα τι θα πει “εγκαταλείπω” τους ΑΝΕΛ»

Π.Καμμένος: «Εγώ έστειλα τον Φωκά για… γκαζόζα για να δείξω στον Τσίπρα τι θα πει “εγκαταλείπω” τους ΑΝΕΛ»

Εγώ είπα στον βουλευτή μου να… πάει για γκαζόζα, είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας: «Για να καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ”»!

Ο κύριος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ” και μένω με τρεις υπουργούς».

Ήθελε ο πρώην ΥΕΘΑ να δείξει στον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα πως χωρίς αυτόν δεν θα μπορεί να περνάει κανένα νομοσχέδιο αν και τουλάχιστον για χθες η ΝΔ «κατα λάθος» φρόντισε να στηρίξει την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για «απειλές» προκειμένου να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διαμηνύοντας ότι «εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «έχει καταργηθεί παράνομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού γιατί έχει ευρωβουλευτή».

Έστειλε, δε, μήνυμα, ότι «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Τέρενς Κουίκ καθώς αυτός θα είναι ο πολιτικός που θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου όταν αυτός την παραδώσει. «Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτέης και έγινε δύο φορές υπουργος. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειας ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα».

Ακόμα πιο δριμύς ήταν ο κ. Καμμένος για τον πρωθυπουργός λέγοντας στη συνέχεια ότι «εάν ο Τσίπρας λειτουργήσει με την έννοια σου δίνω μια θέση για μια ψήφο θα αποδείξει ότι όχι μόνο είναι αχάριστος αλλά θα δείξει και ότι ο ίδιος σχεδίασε την διάλυση της ΚΟ του εταίρου του».

Αναφερόμενος στις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος ο κ. Καμμένος είπε ότι «τι περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να περιοριστούν». Ως παραδείγματα χρησιμοποίησε μια μια απόφαση που του ήρθε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του αναπληρωτή υπουργού «πως τον έλεγαν, Ήμερο;» (σ.σ. αναφέρεται στον Κώστα Ήσυχο) να ονομάσουμε στρατόπεδο στη Μακεδονία “στρατόπεδο Σαράφη”. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα διέλυε το στράτευμα. Μετά ερχόντουσαν διάφοροι ΣΥΡΙΖΑιοι για να περάσουν νομοσχέδια για τους στρατιώτες που δεν θέλουν να φέρουν όπλα, τους αρνητές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπονόησε, δε, ότι «ίσως και παραπάνω από δύο υπουργοί» να έχουν φύγει από την κυβέρνηση λόγω παρεμβάσεων του ιδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.