
Το χρόνο που θα στηθεί η κάλπη ζυγίζει ο Κ.Μητσοτάκης, προκειμένου να λάβει πλέον τις οριστικές του αποφάσεις.
Το βέβαιον είναι ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη, με το Μαξίμου να έχει δυο πλάνα ως προς το χρόνο που θα κληθούν οι πολίτες να ψηφίσουν.
Το Plan A προβλέπει το στήσιμο της κάλπης 2 ή 9 Απριλίου, με λίγες πιθανότητες να επιλεγεί η 26η Μαρτίου. Σε μια τέτοια περίπτωση τυχόν δεύτερες εκλογές θα διεξαχθούν στις 14 ή 21 Μαΐου, αντιστοίχως!
Το Plan Β, αντιθέτως, προβλέπει πρόωρες εκλογές στις 14 ή στις 21 Μαΐου, καθώς και σε αυτή την περίοδο δεν θίγονται με το χρόνο διεξαγωγής τυχόν δεύτερων εκλογών οι πανελλήνιες εξετάσεις.
Στα υπέρ του Plan A ότι θα έχουν δοθεί οι αυξήσεις στους συνταξιούχους (σε όσους δοθούν), ενώ θα έχουν υπάρξει και η αύξηση στον κατώτατο μισθό και θα αξιοποιηθεί το market pass. Επίσης, στο ότι θα αφαιρεθεί χρόνος από την αξιωματική αντιπολίτευση να προετοιμαστεί.
Για αυτό και οι ημερομηνίες 2 ή 9 Απριλίου μοιάζει αυτή τη στιγμή η πιθανότερη εξέλιξη, όπως, άλλωστε, έδειξε και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης με τη συνέντευξή του στο Mega την Παρασκευή το πρωί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.