ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποχωρεί από τους «Σπαρτιάτες» ο βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

Πλέον η ΚΟ των Σπαρτιατών απομένει με 10 βουλευτές

Αποχωρεί από τους «Σπαρτιάτες» ο βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

Με επιστολή που έστειλε πριν από λίγο στον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής στον Β1 τομέα Αθηνών Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, προχώρησε στην ανεξαρτητοποίηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Σπαρτιάτες μένουν με 10 βουλευτές, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε αποχωρήσει και ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΚΟ, Βασίλης Στίγκας είχε απομακρύνει τον κ. Κατσιβαρδα από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.