ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο σόου του Α.Μπέου στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Μοίρασε κόλλυβα (βίντεο)

Νέο σόου του Α.Μπέου στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Μοίρασε κόλλυβα (βίντεο)

Ο Αχιλλέας Μπέος κατάφερε για ακόμη μία φορά να συγκεντρώσει επάνω του όλα τα βλέμματα στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις…

Συγκεκριμένα κατόπιν εντολής του δημάρχου, υπάλληλος δήμου μοίρασε κεσεδάκια με κόλλυβα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ο Αχιλλέας Μπέος δοκίμασε τα κόλλυβα, όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, είπε: «Σήμερα, (οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες…”.

Εν τω μεταξύ κατά πλειοψηφία πέρασε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η τιμολογιακή πολιτική για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων, με τις μειοψηφίες να τονίζουν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο έργο που πλήρωσαν οι Βολιώτες, όμως στην ουσία θα εξυπηρετεί τις 110 οικογένειες μόνιμων κατοίκων που θα το χρησιμοποιούν τακτικά, ενώ το τιμολόγιο, όπως διαμορφώθηκε, δεν επαρκεί για «να βγάλει τα χρήματά της η επένδυση».

Ιδιαίτερα έντονοι και με χαρακτηρισμούς ήταν οι διάλογοι μεταξύ του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και του επικεφαλής της παράταξης “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία”, Απόστολου Παπαδούλη, ενώ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νάνσυ Καπούλα, παρατήρησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια περίοδος τριών μηνών, κατά την οποία θα κριθεί αν είναι συμφέρουσα η τιμολογιακή πολιτική, πρόταση την οποία, ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου, απέρριψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει περίπτωση, είτε βγαίνει είτε όχι, να γίνει αύξηση των τιμών. Παίρνουμε 3.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο από μία εταιρεία και με τις 110 μόνιμες θέσεις πάρκινγκ έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και λειτουργία του πάρκινγκ σε όλα τα επίπεδα και περισσεύουν και κάποια χρήματα. Έχει και 130 θέσεις επιπλέον που αυξάνουν το κέρδος. Δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να υπάρχει αύξηση. Μείωση θα υπάρξει, ψηφίστε ό,τι θέλετε, εμείς αποφασίζουμε», κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.