ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιφερειάρχης Κρήτης Σ.Αρναουτάκης για σεισμό: «15 δευτερόλεπτα κουνιόμασταν – Κάνουμε τον σταυρό μας»

Περιφερειάρχης Κρήτης Σ.Αρναουτάκης για σεισμό: «15 δευτερόλεπτα κουνιόμασταν – Κάνουμε τον σταυρό μας»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, το μεσημέρι της Τρίτης την ώρα που το νησί ταρακουνήθηκε και πάλι από σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βρισκόταν στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

«15 δευτερόλεπτα κουνιόμασταν» ήταν η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης την στιγμή του σημερινού σεισμού ήταν στο Αρκαλοχώρι για τον συντονισμό των ενεργειών που είναι επιβεβλημένες για την ανακούφιση των πληγέντων.

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, μέχρι στιγμής δεν έχω αναφορές για τραυματισμούς» τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανέφερε ότι ο σημερινός πολύ ισχυρός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης προέρχεται από άλλο ρήγμα από αυτό που προκάλεσε τον σεισμό των 6 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι εντελώς άλλο ρήγμα του Αρκαλοχωρίου, εντελώς άλλο αυτό από το οποίο προέκυψε ο σημερινός σεισμός» επισημαίνει ο Σταύρος Αρναουτάκης και αναφέρεται στην ανησυχία των κατοίκων από τις συνεχείς πολύ ισχυρές σεισμικές δονήσεις. «Κάνουμε τον σταυρό μας» λέει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.