Ο Χάρης Ρώμας θα κατέβει για δήμαρχος Χαλανδρίου

Ο Χάρης Ρώμας θα κατέβει για δήμαρχος Χαλανδρίου

Για δήμαρχος Χαλανδρίου σκοπεύει να κατέβει ο Χάρης Ρώμας, όπως αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και ήδη ασχολείται με τον πολιτικό στίβο, καθώς είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, σκοπεύει τώρα να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου.

«Ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ισως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι εμπνευσμένο από το «όραμα» που έχει για τον Δήμο Χαλανδρίου και θα είναι «πρότυπος δήμος».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στο #MeToo και μάλιστα, εξήγησε πως ο ίδιος υποστηρίζει ξεκάθαρα το γεγονός πως όλα αυτά τα περιστατικά έγιναν επιτέλους γνωστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι καλλιτέχνες έσπασαν το σπυρί κι έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από τη σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο νόμου συμπεριφοράς, για να ξέρουμε μέχρι πού φτάνουν τα όρια, όταν κάποιος σκηνοθετεί», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.