ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Μπέος: «Ήμουν μάνα και πατέρας για τα παιδιά μου – Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος» (βίντεο)

Α.Μπέος: «Ήμουν μάνα και πατέρας για τα παιδιά μου – Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος» (βίντεο)

Ο δήμαρχος Βόλου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό από τη σύζυγό του, τον οποίο ανακοίνωσε μέσω facebook.

«Δεν έκανα μόνος γιορτές καθώς έχω 4 υπέροχα παιδιά από τον πρώτο μου γάμου, εγγόνια αλλά και καλούς φίλους. Στο θέμα του χωρισμού δεν θα ήθελα να επεκταθώ καθώς υπάρχει ένα μικρό παιδί» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που στη συνέχεια θυμήθηκε το πρώτο του διαζύγιο:

«Τότε έφυγε και με άφησε μόνο με μικρά παιδιά. Γι’ αυτά τα παιδιά ήμουν μάνα και πατέρας. Ποτέ δεν είπα κάτι εναντίον της, γιατί ήθελα να τη σέβονται. Γι’ αυτό τα παιδιά μου με έχουν εκεί που με έχουν.

Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι είμαι σκληρός αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ μαλακός και ευαίσθητος. Τότε ήμουν ιδιοκτήτης του Πανιωνίου και είχα ένα νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Βοσκόπουλος. Παρόλα αυτά κατάφερα να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά μου. Το ίδιο θα κάνω και με το παιδί από τον δεύτερο γάμο μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.