ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρίκαλα: Πρωτόγνωρη μέθοδο εφαρμόζει ο Δήμος απέναντι στο παράνομο παρκάρισμα (φώτο)

Τρίκαλα: Πρωτόγνωρη μέθοδο εφαρμόζει ο Δήμος απέναντι στο παράνομο παρκάρισμα (φώτο)

Ακόμη και στις κλήσεις είναι μπροστά τα Τρίκαλα, όπως φάνηκε από την «έκπληξη» της Δημοτικής Αστυνομίας προς οδηγούς που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους παράνομα στον πεζόδρομο.

Οι οδηγοί έβλεπαν το γνωστό ροζ χαρτί πάνω στο παρμπρίζ, όμως όταν πήγαιναν πιο κοντά διαπίστωναν ότι τα «μαντάτα» δεν ήταν τετελεσμένα, αλλά προειδοποιητικά.

Η Δημοτική Αστυνομία θέλησε να προχωρήσει σε μια κίνηση προειδοποίησης των πολιτών, με κύριο σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει στο πάρκινγκ πάνω σε πεζοδρόμους.

Ως εκ τούτου, τα ροζ σημειώματα που έμοιαζαν με κλήση, έγραφαν την προειδοποίηση:

«Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.