ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραδόθηκαν 25 τόνοι τσιμέντου στα στρατόπεδα του Έβρου – Με πρωτοβουλία της Βούλας Πατουλίδου

Παραδόθηκαν 25 τόνοι τσιμέντου στα στρατόπεδα του Έβρου – Με πρωτοβουλία της Βούλας Πατουλίδου

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, σήμερα το πρωί παραδόθηκαν 25 τόνοι τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ ΑΕ. για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο.

Ο Ταξίαρχος Ακρίβος Χαράλαμπος, ευχαρίστησε την κ. Πατουλίδου και τον Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κ. Κωνσταντίνο Νικολάου για την σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης από την πλευρά της τσιμεντοβιομηχανίας και τόνισε πως τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες ,ενδυναμώνοντας την ασφάλεια των συνόρων.

Ο κ. Νικολάου από την πλευρά του επεσήμανε πως οι άνθρωποι του ΤΙΤΑΝΑ, δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι κυρίως σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Βούλα Πατουλίδου ,ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε πως μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε, τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών συνεισφέροντας με κάθε τρόπο όπου μπορεί ο καθένας μας,από όποια θέση ” ευθύνης ” υπηρετεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.