ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παράνοια: Να εγκατασταθούν οι παράνομοι μετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια ζητάει δημοτική παράταξη του δήμου Αθηναίων

Παράνοια: Να εγκατασταθούν οι παράνομοι μετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια ζητάει δημοτική παράταξη του δήμου Αθηναίων

Είναι σαφές ότι οι ιδεοληψίες κάποιων αριστερών δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ακόμα κι αν η πραγματικότητα τις συντρίβει καθημερινά.

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η αντιμετώπιση της υγειονομικής «βόμβας» που τοποθέτηση η κυβέρνηση στο Κρανίδι με τους παράνομους μετανάστες να αρρωσταίνουν κατά εκατοντάδες από κορωνοϊό και το ΚΕΕΡΦΑ του γνωστού Πέτρου Κωνσταντίνου, να ζητεί την μεταφορά τους… στα σπίτια των Ελλήνων!

Μάλιστα κατηγορεί την ελληνική Πολιτεία για «ρατσισμό» γιατί δεν προστάτεψε τους παράνομους μετανάστες στο Κρανίδι από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ:

«Μία νεαρή γυναίκα 39 ετών πέθανε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι. Η δομή μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι οι πρόσφυγες είχαν πρόβλημα με την τροφή που τους παρείχε το κέτεριγκ.

Αυτές τις μέρες έτρωγαν όλοι μαζί σε τραπεζαρία στη δομή.

Λέγεται ότι στην δομή δούλευε άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον ιό. Εύλογα λοιπόν ερωτηματικά μας απασχολούν. Είχε γίνει έλεγχος στους μετανάστες μετά την ανίχνευση του πρώτου περιστατικού; Είχε οριστεί ιατρική δομή που θα παρακολουθούσε τους πρόσφυγες; Είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι ούτως ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που θα παρουσίαζαν συμπτώματα;

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές.

Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.