ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα μαζεύουν για τον «Μεγάλο Περίπατο»: Μικραίνει μετά τις αντιδράσεις

Τα μαζεύουν για τον «Μεγάλο Περίπατο»: Μικραίνει μετά τις αντιδράσεις

Όπως όλα δείχνουν ο δήμος Αθηναίων τα μαζεύει για τον «Μεγάλο Περίπατο», έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις, καθώς αναμένεται να παραμείνουν ανοιχτοί αρκετοί δρόμοι, που ήταν μέσα στο σχέδιο.

Ο «Μεγάλος Περίπατος» είναι πολύ πιθανό να μην υλοποιηθεί στο 100%, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο που υπήρχε.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να πει κάποιος μετά το χθεσινό μαραθώνιο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, όπου η ψήφιση των αλλαγών στο σχέδιο μετατέθηκε για τις 27 Ιουλίου.

Βλέπετε, νωρίτερα συζητήθηκε η κίνηση να ξηλωθούν τα παγκάκια από την Πλατεία Βικτωρίας για να μην κάθονται οι αλλοδαποί και όχι μόνο, με αποτέλεσμα μετά από 4 ώρες συνεδρίασης να μην έχει ειπωθεί κουβέντα για τις αλλαγές στο «Μεγάλο Περίπατο».

Για αυτό μάλιστα είχε κληθεί και ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Γ. Γιαννής, προκειμένου να παρουσιάσει την εισήγηση του Κώστα Μπακογιάννη και να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του σχεδίου.

Λόγω του περασμένου της ώρας όμως, ουδέποτε πήρε τον λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας όμως, πρόθεση του δήμου είναι τελικά να αφήσει ελεύθερη την κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους που θα ήταν κλειστοί: Για παράδειγμα η Ερμού, η Αθήνας, αλλά και μικρότεροι όπως η Πεσπαζόγλου ή κάποιοι από τους δρόμου στην Πλάκα που ήταν να μπει απαγορευτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.