Κ.Μπακογιάννης: «Η επιλογή μας, να αφιερώνουμε τις Κυριακές στην καθαριότητα της πόλης μας δικαιώνει»

Κ.Μπακογιάννης: «Η επιλογή μας, να αφιερώνουμε τις Κυριακές στην καθαριότητα της πόλης μας δικαιώνει»

Για ακόμη μία Κυριακή, συνεχίστηκαν οι συντονισμένες δράσεις καθαριότητας σε δρόμους και πεζοδρόμια τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες της Αθήνας από τον δήμο. Αυτή τη φορά, οι δράσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Κολωνακίου στην 1η Δημοτική Κοινότητα.

Στην επιχείρηση των ανθρώπων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που ξεκίνησε νωρίς το πρωί με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Αβραμίδη, πήραν μέρος πέντε σάρωθρα, πέντε μικρά πλυστικά, έξι μεγάλα πλυστικά, δύο υδροφόρες των 10 τόνων.

Δρόμοι, πεζοδρόμια και πλατείες πλύθηκαν και παραδόθηκαν καθαρά, έτοιμα για να υποδεχτούν τόσο του κατοίκους και τους επαγγελματίες όσο και τους επισκέπτες σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας όπου δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανάλογου μεγέθους επιχειρήσεις καθαριότητας τις εργάσιμες μέρες.

Οι Κυριακές καθαριότητας του δήμου Αθηναίων συνεχίζονται με την ίδια ένταση και τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως και το καθημερινό πρόγραμμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας στις 129 γειτονιές της πόλης, που συνοδεύεται και από ξεχωριστές δράσεις σε διαφορετικά πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας (πλατείες, πεζόδρομους κ.α.)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η επιλογή μας, να αφιερώνουμε τις Κυριακές στην καθαριότητα της πόλης, με τέτοιες επιχειρήσεις, μας δικαιώνει. Κυρίως όμως, δικαιώνει τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που βλέπουν ότι οι γειτονιές μας πλένονται. Ότι η εικόνα τους αλλάζει και η πόλη μπαίνει στην καθημερινότητα που της αξίζει. Η καθημερινότητα που αξίζει σε όσους τη ζουν» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.