ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμος Αθηναίων: 65.000 τ.μ. ασφαλτοστρώσεις μέσα στον Αύγουστο (φωτό)

Δήμος Αθηναίων: 65.000 τ.μ. ασφαλτοστρώσεις μέσα στον Αύγουστο (φωτό)

Ο Δήμος Αθηναίων, με ευθύνη του Αντιδημάρχου Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως Βασίλη-Φοίβου Αξιώτη προβλέπει ότι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα έχουν ασφαλτοστρωθεί 65.000 τετραγωνικά μέτρα κεντρικών αλλά και μικρών δρόμων.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μεταγένους, Βίωνος, Περάμου, Αρκαδίας, Ηπείρου, Νωνάκριδος, Μικράς Ασίας, Παπαδιαμαντοπούλου, Καποδιστρίου και Ευελπίδων (κάθοδος) ενώ σειρά στο εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων έχουν πάρει οι οδοί:

Ευελπίδων (άνοδος)

Γκύζη

Ιουλιανού

Βελβενδού

Γιαννιτσών

Κερκύρας

Βασ. Γεωργίου Β΄(από Βασ. Κωνσταντίνου – Ηρώδου Αττικού)

Από την αρχή του χρόνου ο δήμος Αθηναίων έχει κάνει ασφαλτοστρώσεις σε 108 οδούς συνολικής επιφάνειας 190.000 τετραγωνικών μέτρων και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας. Στο έργο αυτό προστίθενται τώρα άλλα 65.000 τετραγωνικά μέτρα ασφάλτου.

«Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο μήνας των διακοπών αλλά είναι και η περίοδος που μας δίνει το χώρο για να συνεχίσουμε την εντατική δουλειά που έχουμε ξεκινήσει στις γειτονιές της Αθήνας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ασφαλτοστρώσεις στις γειτονιές που αποκτούν πεζοδρόμια, καθαριότητα και ποιότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων» είπε και κατέληξε: «Κάθε δρόμος, κομμάτι του οδικού δικτύου της πόλης που εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται, μαζί με τη ζωή μας στην πρωτεύουσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.