ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρίνα Πατούλη: «Σαν παιδί ήμουν σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Μαρίνα Πατούλη: «Σαν παιδί ήμουν σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Για την ομοιότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κατά τη νεαρή της ηλικία, μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία παραδέχθηκε πως στο σχολείο ήταν το… φυτό της τάξης της!

«Σαν παιδί ήμουν πιο πολύ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο σχολείο όμως ήμουν το φυτό. Με την καλή έννοια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

«Για μένα ίνδαλμα στην πολιτική είναι η Μελίνα Μερκούρη. Γνωστή φράση και προσπάθησα να το κάνω πράξη μέσα από τη δραστηριοποίηση μου στα κοινά, ότι ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά την τηλεόραση και το ενδιαφέρον της για αυτήν, αποκάλυψε πως «μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Είχα προσεγγίσεις για να βρεθώ σε ψυχαγωγικές εκπομπές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα με τον κορωνοϊό εξελίχθηκε και η αγάπη μου για το πιάνο. Μάθαινα μικρή για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω όμως ότι είχα ιδιαίτερο ταλέντο» τόνισε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Πατούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.