ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος για τα δακρυγόνα στο Βόλος – Ολυμπιακός: «Η εικόνα αυτή είναι ντροπή αλλά είναι μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας»

Ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατηγόρησε την ΕΛ.ΑΣ για τη στάση της στο φινάλε του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός

Α.Μπέος για τα δακρυγόνα στο Βόλος – Ολυμπιακός: «Η εικόνα αυτή είναι ντροπή αλλά είναι μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας»

Ο Αχιλλέας Μπέος στο τέλος του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός σχολίασε τα όσα έγιναν στο ματς επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία για την απαράδεκτη αντίδραση της με τη χρήση δακρυγόνων.

«Θέλω να κάνω ένα σχόλιο γιατί θα αναρωτηθούν για τον Βόλο και την στάση μας. Δεν Θα είμαστε εμείς η ομάδα που θα παίξει ρόλο ώστε να τιμωρηθεί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η εικόνα αυτή είναι ντροπή, αλλά είναι μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας.

Δεν γίνεται να απωθείς τους φιλάθλους με δακρυγόνα. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν 10 παίκτες. Δύο παίκτες από εμάς χρειάστηκαν οξυγόνο ενώ στις εξέδρες έκλαιγαν μικρά παιδιά», είπε ο Α.Μπέος και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν δεν κάτσουν όλοι όσοι παίρνουν αποφάσεις στο ποδόσφαιρο σε ένα τραπέζι και πουν ‘τέλος οι αλήτες στο ποδόσφαιρο’ δεν θα γίνει κάτι. Οι αληταράδες ασελγούν σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενώ βλέπουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με ομάδες που κάνουν καλή παρουσία στους ομίλους της Ευρώπης, αυτοί οι αληταράδες που δεν ξέρουμε από ποιον προστατεύονται συνεχίζουν να ασελγούν και είναι ντροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.