ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απειλές δέχεται ο δήμαρχος Ηλιούπολης – Κατέβασε πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο δημαρχείο

Το πανό είχε ανεβάσει το σωματείο των εργαζομένων του δήμου

Απειλές δέχεται ο δήμαρχος Ηλιούπολης – Κατέβασε πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο δημαρχείο

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook την απόφασή του να κατεβάσει πανό υπέρ της Παλαιστίνης που ήταν για πολύ καιρό αναρτημένο στο δημαρχείο, καταγγέλλοντας, παράλληλα, απειλές από την πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων με πρωτοβουλία του οποίου ανέβηκε το εν λόγω πανό.

«Το Δημαρχείο της πόλης δεν είναι μέσο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, ούτε μέσο εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων οποιουδήποτε κόμματος» γράφει στην ανάρτησή του ο Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι σε συνάντηση με την πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων ακούστηκαν φράσεις όπως «θα κλείσουμε το δημαρχείο», «εάν βγάλεις το πανό, δεν θα λειτουργήσει ο Δήμος».

«Λυπάμαι πραγματικά που στην ερώτησή μου στην Πρόεδρο των Εργαζομένων πότε έχουν πρόθεση να κατέβει το πανό που είναι αναρτημένο σε δημόσιο κτήριο, αθετώντας τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, η απάντηση ήταν ότι το πανό θα βρίσκεται εκεί μέχρι να λήξει ο πόλεμος και θα είναι αποκλειστικά δική της απόφαση» προσθέτει ο δήμαρχος Ηλιούπολης.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ηλιούπολης

Πρέπει κάποιοι να αντιληφθούν ότι το Δημαρχείο της πόλης δεν είναι μέσο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, ούτε μέσο εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων οποιουδήποτε κόμματος και γι’ αυτό ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ από χθες μετά από ένα μήνα διοίκησής μας.

Το αλληλέγγυο πανό στον λαό της Παλαιστίνης ήταν για πολύ καιρό αναρτημένο στο Δημαρχείο της πόλης και πιστεύω ακράδαντα ότι εκφράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα Ειρήνης για όλο τον κόσμο που απέχει παρασάγκας από την στάση του Σωματείου των εργαζομένων που μόνο ειρηνευτική δεν είναι.

Φράσεις που ειπώθηκαν σε συναντήσεις μας με την Πρόεδρο των εργαζομένων όπως «θα κλείσουμε το δημαρχείο», «εάν βγάλεις το πανό, δεν θα λειτουργήσει ο Δήμος», αποτελούν απειλές που δεν θα δεχτώ ως Δήμαρχος της πόλης, γιατί στο μυαλό μου όταν λαμβάνω τις αποφάσεις έχω αποκλειστικά τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών, την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς, την αστική ανάπλαση, την προώθηση της καινοτομίας, την ανταπόκριση της νέας δημοτικής αρχής στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Λυπάμαι πραγματικά που στην ερώτησή μου στην Πρόεδρο των Εργαζομένων πότε έχουν πρόθεση να κατέβει το πανό που είναι αναρτημένο σε δημόσιο κτήριο, αθετώντας τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, η απάντηση ήταν ότι το πανό θα βρίσκεται εκεί μέχρι να λήξει ο πόλεμος και θα είναι αποκλειστικά δική της απόφαση.

Έχω να δηλώσω προς οποιοδήποτε υιοθετεί παρόμοιες στάσεις και αντιλήψεις ότι οι δημότες της πόλης με εμπιστεύτηκαν για να σταθώ απέναντι σε καταχρηστικές λογικές που δεν σέβονται το Δήμο για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα.

Όσο για την ειρωνική στάση της Προέδρου των Εργαζομένων σε σχέση με την καθαριότητα της πόλης και όσα πράξαμε ως Διοίκηση τον πρώτο μήνα της ανάληψης των καθηκόντων μας, είναι ξεκάθαρο ότι δεν εκφράζει τους δημότες της πόλης που είδαν την πόλη τους να καταρρέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο κάποιοι θα εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, εμείς θα φροντίζουμε για τις γειτονιές με όλες μας τις δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.