ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Χ.Δούκας: «Η προπαγάνδα και η συκοφαντία δεν θα μείνουν αναπάντητες»

«Ο Συνδυασμός "ΑθήναΤΩΡΑ Χάρης Δούκας" επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του»

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Χ.Δούκας: «Η προπαγάνδα και η συκοφαντία δεν θα μείνουν αναπάντητες»

Ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προχώρησε σε μια καταγγελία περί προβοκάτσιας εναντίον του.

Ειδικότερα, καταγγέλλει ότι είναι θύμα «προπαγάνδας» και «συκοφαντίας» που «δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Όπως επισημαίνεται, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών, «κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης», επιχειρούν να χειραγωγήσουν την ψήφο των πολιτών.

Τέλος, τονίζεται ότι «οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα» και πως ο συνδυασμός του κ.Δούκα «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η προπαγάνδα και η συκοφαντία δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Την παραμονή της κάλπης, κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης προβαίνουν σε οργανωμένη προβοκάτσια, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών.

Προσπαθούν με κάθε μέσο να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της θητείας του κ. Μπακογιάννη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Αθηναίων και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την ψήφο τους.

Ο Συνδυασμός “ΑθήναΤΩΡΑ Χάρης Δούκας” επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του. Οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα.

Την πιο ηχηρή απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αύριο στις κάλπες».

Τι είχε συμβεί και προκάλεσε την παρέμβαση της παράταξης Δούκα

Περίπου τα μεσάνυχτα, ο Θάνος Πλεύρης είχε κάνει λόγο για πλήρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, καθώς κατήγγειλε ότι έλαβε από αποστολέα με το όνομα «Ενημέρωση», μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να έχει συναινέσει ποτέ.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για πλήρη παραβίαση «των προσωπικών δεδομένων, καθώς μας στέλνετε μήνυμα, ενώ δεν έχουμε συναινέσει ποτέ να επικοινωνείτε μαζί μας. Η ουσία ο Χάρης Δούκας είναι πλέον υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι ψηφίζετε Χάρη Δούκα στηρίζετε ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθησε η απάντηση από πλευράς Κώστα Ζαχαριάδη, επίσης μέσω social media. Όπως έγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, που δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, «ούτε η Ανοιχτή Πόλη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουν σχέση με το παρακάτω ψευδές μήνυμα».

Ο κ.Ζαχαριάδης, που εξέφρασε την ανοικτή στήριξή του στον κ. Δούκα ενόψει του β’ γύρου, έγραψε: «Είναι γνωστή η τοποθέτησή μας απέναντι στον αποτυχημένο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, όμως ούτε η Ανοιχτή Πόλη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουν σχέση με το παρακάτω ψευδές μήνυμα. Ο πανικός στο Μαξίμου και στην πλατεία Κοτζιά είναι εμφανής. Θα κινηθούμε νομικά απέναντι στους αποστολείς του μηνύματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.