ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουρέτας: «Πάρα πολλοί πληγέντες στη Θεσσαλία δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη οικονομική ενίσχυση των 6.600 ευρώ»

«Ζητώ οι Θεσσαλοί να πιαστούμε χέρι χέρι για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε»

Δ.Κουρέτας: «Πάρα πολλοί πληγέντες στη Θεσσαλία δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη οικονομική ενίσχυση των 6.600 ευρώ»

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ανέφερε σε δήλωσή του πως ένας μεγάλος αριθμός πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία δεν έχει λάβει ακόμη το ποσό της πρώτης οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 6.600 ευρώ, που θα τους επιτρέψει να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες του νοικοκυριού τους.

Παράλληλα, κάλεσε τις επιχειρήσεις να παρατείνουν την περίοδο των εκπτώσεων η οποία λήγει στις 31 Οκτωβρίου για να διευκολύνουν όσους δεν έχουν αγοράσει τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Φέρνει μάλιστα το παράδειγμα μεγάλων αλυσίδων που ήδη έχουν προχωρήσει σε μεγάλες εκπτώσεις ως και 35%.

Η δήλωση του Δημήτρη Κουρέτα:

«Έχει περάσει ενάμιση μήνας από την φονική και καταστροφική πλημμύρα και οι Θεσσαλοί πλημμυροπαθείς τώρα αρχίζουν και νιώθουν στο πετσί τους τις συνέπειες της καταστροφής.

Στην τραγωδία αυτήν, οφείλουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι ανεξαιρέτως αλληλέγγυοι και αρωγοί στους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας. Πάρα πολλοί πληγέντες δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη οικονομική ενίσχυση των 6.600,00 ευρώ ενώ όσοι την έχουν λάβει, αυτήν δεν επαρκεί επ΄ ουδενί για τις πρώτες ανάγκες.

Εμείς ως Νέα Περιφερειακή Αρχή, μόλις αναλάβουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθούμε εμπράκτως στο πλευρό των αδερφών μας. Πρέπει όμως να σταθούμε αλληλέγγυοι και σαν κοινωνία.

Είναι αξιέπαινες ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις για τη χορήγηση εκπτώσεων στους πλημμυροπαθείς η οποία αγγίζει έως και το 35%.

Ως Νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητώ από όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να σταθούν αρωγοί στους πλημμυροπαθείς και να παρατείνουν την περίοδο των εκπτώσεων η οποία λήγει την 31η Οκτωβρίου 2023 διότι αφενός πολλοί δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα, αφενός όσοι τα έχουν λάβει δεν έχουν προχωρήσει στην αγορά των απαραίτητων ηλεκτρικών συσκευών κλπ γιατί δεν έχουν που να τα τοποθετήσουν αφού τα σπίτια τους είναι ακόμη
κατεστραμμένα.

Επίσης ζητώ και από άλλες επιχειρήσεις να μιμηθούν το παράδειγμα των μεγάλων εταιρειών όπως τα PUBLIC τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ κλπ και προχωρήσουν σε γενναίες – πραγματικές εκπτώσεις προς τους πλημμυροπαθείς, καθότι ένα σπίτι για να ξαναστηθεί δεν έχει ανάγκη μόνο από ηλεκτρικές συσκευές αλλά και από κουβέρτες, έπιπλα, ρούχα και ότι άλλο έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητώ οι Θεσσαλοί να πιαστούμε χέρι χέρι για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και πάλι αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το φιλότιμο του Έλληνα δεν έχει χαθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.