«Σφυρίζει αδιάφορα» ο Βλαδίμηρος εδώ και μέρες. Συμφωνία ή αδυναμία;

Δήμαρχος Άη Στράτη Κ.Σινάνης: «Λέγεται καρκίνος και είναι ένα πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσω και θα βγω νικητής»

«Είναι ένας καρκίνος στα μαλακά μόρια του αριστερού ποδιού. Ευτυχώς δεν έχει μετάσταση»

Δήμαρχος Άη Στράτη Κ.Σινάνης: «Λέγεται καρκίνος και είναι ένα πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσω και θα βγω νικητής»

O δήμαρχος του Άη Στράτη, Κωνσταντίνος Σινάνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (7/1) είπε πώς ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο ανήμερα των Θεοφανίων στους κατοίκους του νησιού του γιατί είχε ήδη διαρρεύσει.

«Νομίζω ότι η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το 2026 αυτό δεν είναι πλέον κάτι ανίκητο. Προφανώς καταλαβαίνω ότι κάποιοι φοβούνται αλλά γιατί να φοβηθείς. Λέγεται καρκίνος και λέγεται χημειοθεραπεία. Οι νησιώτες καθημερινά βιώνουν διάφορα προβλήματα και είναι και αυτό ένα πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε νικητές».

Για το πως τον αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες του είπε: «Την ευχή τους μου δίνουν όλοι. Πριν ένα μήνα το αντιλήφθηκα. Είναι ένας καρκίνος στα μαλακά μόρια του αριστερού ποδιού. Ευτυχώς δεν έχει μετάσταση. Είχα ένα πρήξιμο στο πόδι αλλά το αμελούσα. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης από το δήμο με πήρε από τον γιακά και πήγα και έκανα εξετάσεις».

Για την συνέχεια είπε: «Θα έρθω στην Αθήνα για θεραπείες και επιβάλλεται να μείνω για ένα αρκετό διάστημα και θα είμαι ανοσοκατεσταλμένος. Είμαι και ένας άνθρωπος που δεν κάθομαι σε μια μεριά. Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοικτό και με την τεχνολογία είναι όλα πιο εύκολα».

Κλείνοντας είπε: «Ο κόσμος να μην φοβάται και να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.