ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμαρχος Παλαμά: «Δεν ζήτησα εγώ να σπάσει το φράγμα»

«Δυστυχώς, για τον τόπο μου η επιλογή του περιφερειάρχη ήταν τόσο ατυχής - Εντελώς ανεπαρκής και άσχετος»

Δήμαρχος Παλαμά: «Δεν ζήτησα εγώ να σπάσει το φράγμα»

Ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν ζήτησα εγώ να σπάσει το φράγμα».

Συγκεκριμένα, ο Γ.Σακελλαρίου, απάντησε στα «πυρά» που δέχθηκε από την περιφέρεια Θεσσαλίας ότι ήταν εκείνος που έδωσε εντολή να κοπεί το ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη.

«Για όλα φταίνε οι δήμαρχοι… Δυστυχώς, για τον τόπο μου η επιλογή του περιφερειάρχη ήταν τόσο ατυχής. Επέλεξαν έναν άνθρωπο εντελώς ανεπαρκή και άσχετο», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίου.

Μάλιστα, στο ερώτημα αν αναφέρεται στον Κώστα Αγοραστό, απαντά: «Ναι»… Και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω το παραμικρό μερίδιο ευθύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.