ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμος Αθηναίων: Αύριο το πρωί η πρώτη συνάντηση Χ.Δούκα – Κ.Μπακογιάννη

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν στον δήμο Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων: Αύριο το πρωί η πρώτη συνάντηση Χ.Δούκα – Κ.Μπακογιάννη

Αύριο, (20/10) το πρωί θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Αθηνών ο Χάρης Δούκας με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν στον δήμο Αθηναίων, στο μεταβατικό αυτό στάδιο μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2024, οπότε και θα έχει δοθεί η σκυτάλη από τον Μπακογιάννη στον Δούκα.

Οι δηλώσεις Δούκα μετά την επανεκλογή του

Η επαναλειτουργία της Βασιλίσσης Όλγας και η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας είναι οι δυο μεγάλες προτεραιότητες του νέου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, όπως τόνισε νωρίτερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

«Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί στη θητεία του η διπλή ανάπλαση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ότι για ιστορικούς λόγους πρέπει να παραμείνει μια κερκίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.