ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμος Αθηναίων: Οι πολίτες ρωτούν & ο Κ. Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram

Μέσω της πλατφόρμας του Instagram, οι χρήστες υποβάλουν σύντομα, γραπτά ερωτήματα

Δήμος Αθηναίων: Οι πολίτες ρωτούν & ο Κ. Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram

Ένα νέο, ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας με τους δημότες, εγκαινίασε αυτές τις μέρες ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μέσω της πλατφόρμας του Instagram, οι χρήστες υποβάλουν σύντομα, γραπτά ερωτήματα προς τον Δήμαρχο κι εκείνος δίνει άμεσα τις απαντήσεις του μέσω με βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Απαντά σε όλα τα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες γύρω από την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Ο κ. Μπακογιάννης, στη διαδικτυακή αυτή επαφή του με τους δημότες, που παρουσιάστηκε μέσα από stories στο Instagram, δέχθηκε ερωτήματα που περιστράφηκαν γύρω από τα μικρά και μεγάλα έργα στην πόλη, τις παρεμβάσεις στις γειτονιές, την ποιότητα ζωής, τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τα αδέσποτα κ.ά..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αυτόν τον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, επιδιώκουμε την άμεση επαφή με τον πολίτη. Όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στους δημότες μας τόσο καλύτερα κατανοούμε τις ανάγκες τους, βλέπουμε τα προβλήματα και δρομολογούμε τις λύσεις. Εδώ και τρία χρόνια, τρέχουμε σε ρυθμό “σπριντ” για να προλάβουμε όλα όσα -για μεγάλο διάστημα- είχαν μείνει πίσω. Η Αθήνα “κοιτάζει” μπροστά τόσο με τα δεκάδες μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και με τα πιο μικρά που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.