ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με δήλωσή του ο Κ.Μπακογιάννης υπονοεί ότι… η Μύκονος δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια! – Αδιανόητες θέσεις

Είπε πως «Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος να παίζει μουσική έως τις 7 το πρωί»

Με δήλωσή του ο Κ.Μπακογιάννης υπονοεί ότι… η Μύκονος δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια! – Αδιανόητες θέσεις

Σε μια απίστευτη δήλωση με την οποία δείχνουν την ελαφρότητα με τη οποία αντιμετωπίζουν μια σειρά σοβαρών προβλημάτων της χώρας  οι πολιτικοί του ταγοί, ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης συνέκρινε τη Μύκονο με… το Γκάζι!

Πού και πώς; Σε ότι αφορά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης! Και αποφάνθηκε ότι η Μύκονος μπορεί να έχει… ειδικό καθεστώς ωρών λειτουργίας, αλλά όχι το Γκάζι για το οποίο προανήγγειλε αστυνομικά μέτρα!

Όπως τόνισε: «Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος».

«Ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ.Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων», τόνισε ο κ.Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.