ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζαχαριάδης για ήττα Κ.Μπακογιάννη: «Κανείς δεν είναι άτρωτος και αήττητος»

«Ξεκινώντας είχαμε πει ότι ο Κ.Μπακογιάννης είναι ένας αποτυχημένος δήμαρχος και πρέπει να φύγει»

Κ.Ζαχαριάδης για ήττα Κ.Μπακογιάννη: «Κανείς δεν είναι άτρωτος και αήττητος»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή πόλη», Κώστας Ζαχαριάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10), μίλησε για τα αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών και τη μεγάλη νίκη – ανατροπή του Χάρη Δούκα στο δήμο Αθηναίων, τονίζοντας για τον Κώστα Μπακογιάννη πως «κανείς δεν είναι άτρωτος και αήττητος».

Όπως χαρακτηριστικά είπε σχετικά για την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη: «Είναι ένα ευρύτερο σήμα μίας αλαζονικής συμπεριφοράς. Και είναι κι ένα σήμα ότι κανείς δεν είναι άτρωτος και αήττητος. Αυτό που φαντάζει σχεδόν αδύνατο μπορεί να είναι εφικτό με συνεργασίες και σχέδιο».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «μεγάλος νικητής είναι ο Χάρης Δούκας. Αν για κάτι είμαι χαρούμενος, είναι που τον ψήφισα στον β’ γύρο εκλογών και κέρδισε».

Για την επιλογή του να στηρίξει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στο δήμο της Αθήνας σχολίασε: «Κερδισμένη καταρχήν είναι η πόλη. Εμείς ξεκινώντας είχαμε πει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας αποτυχημένος δήμαρχος και πρέπει να φύγει. Χαιρόμαστε που κέρδισε ένας άνθρωπος που έχουμε κοντινές θέσεις και κοινά προγράμματα. Το κρίσιμο είναι να κάνουμε τα πέντε επόμενα χρόνια μία Αθήνα καλύτερη».

Στην κριτική ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ έφερε τελικά, κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ απάντησε ο Κ.Ζαχαριάδης: «Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει μία αντίφαση εδώ πέρα, δηλαδή για τους κομματικούς σχηματισμούς ποια είναι η σειρά; Αυτό που είδαμε στην περιφέρεια της Αθήνας ή αυτό που είδαμε στον δήμο της Αθήνας; Μην ”χαμηλώνουμε” το θέμα. Εδώ υπάρχει ένα στοίχημα, με προοδευτική διοίκηση η πόλη να πετύχει».

Και πρόσθεσε: «Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματική υπόθεση, έτσι την αντιμετώπιζε η ΝΔ κι έχασε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει περίπτωση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και στις ευρωεκλογές; «Στις ευρωπαϊκές εκλογές έχουμε μονή καταγραφή. Πρέπει ο καθένας να ορίσει τον πολιτικό του αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.