ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπάχαλο στους δρόμους της Αθήνας – Ο Δήμος Αθηναίων δεν έδωσε ποτέ άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα

Πώς κλείσανε αυθαίρετα τους δρόμους;

Μπάχαλο στους δρόμους της Αθήνας – Ο Δήμος Αθηναίων δεν έδωσε ποτέ άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας αγώνα δρόμου, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να αγανακτήσουν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, δεν δόθηκε ποτέ άδεια από τον αρμόδιο δήμο Αθηναίων!

Πρόκειται για τους αγώνες δρόμου 6χλμ, 10χλμ και 1.000 μ. Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «SNF RUN – Τρέχοντας προς το μέλλον».

Κεντρικές αρτηριες της πόλης έμειναν κλειστές για αρκετή ώρα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στην καρδιά της πόλης, καθώς και μεγάλη αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, πηγές του Δήμου Αθηναίων εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την «αυθαίρετη» διεξαγωγή των αγώνων, σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή δεν έδωσε ποτέ την προβλεπόμενη άδεια για τη διεξαγωγή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.