ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε κάθε σπίτι και ένας… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος – Ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο φτάνει το 1 μέτρο μήκος

Τεράστιος ο όγκος των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Σε κάθε σπίτι και ένας… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος – Ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο φτάνει το 1 μέτρο μήκος

Πλήθος σχολίων έχει δεχτεί ένα ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 στο Ηράκλειο καθώς φτάνει σχεδόν τα 98 εκατοστά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, το ψηφοδέλτιο έχει γίνει θέμα συζήτησης στην περιοχή, καθώς εκτός του ότι είναι δύσκολο κάποιος να το διπλώσει και να το βάλει μέσα στον φάκελο ώστε να ψηφίσει, είναι εξίσου δύσκολο να εντοπίσει το όνομα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, ώστε να τον «σταυρώσει».

Τεράστιος ο όγκος των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα ψηφοδέλτια-σεντόνια, είναι απόρροια του μεγάλου όγκου των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Συνολικά οι υποψήφιοι είναι 151.766 και αναλυτικότερα: 63.906 είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, 80.465 υποψήφιοι στις δημοτικές κοινότητες, ενώ υπάρχουν και 7.395 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Δείτε το ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.