ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς – «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο» (φώτο)

«Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια»

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς – «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο» (φώτο)

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, άσκησε το πρωί της Κυριακής (8/10), το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αρχικά ήταν λιτός στις δηλώσεις του, καθώς δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις οποίες είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας απλά «καλή επιτυχία σε όλους».

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

«Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

«Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες γιατί δύναμή μας είναι οι πολίτες» συμπλήρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε με το διαβατήριό του, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε αρχικά ότι πήρε «ό,τι βρήκε πρόχειρο» αλλά μετά είπε «θα είμαι ειλικρινής, για γούρι ψηφίζω με το διαβατήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.