ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλης Καρράς: Η κόρη του διαψεύδει ότι θα κατέβει στις εκλογές

Αναστατωμένος ο τραγουδιστής με την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες

Βασίλης Καρράς: Η κόρη του διαψεύδει ότι θα κατέβει στις εκλογές

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε στα media, πως ο Βασίλης Καρράς θα συμμετέχει στις εκλογές και μάλιστα, ως υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά, η κόρη του τραγουδιστή διαψεύδει το παραπάνω. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και όπως ο ίδιος είπε:

«Διαψεύδει την κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.