ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Δούκας: «Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον Κ.Μπακογιάννη – Επικουρικό μέσο οι κάμερες»

«Με βοήθησε το debate»

Χ.Δούκας: «Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον Κ.Μπακογιάννη – Επικουρικό μέσο οι κάμερες»

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανατρεπτική του νίκη στη μάχη του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Το είχα πιστέψει, άμα δεν το πιστέψεις δεν γίνεται. Μιλώντας με τον κόσμο κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει. Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον Μπακογιάννη αν πάω δεύτερη Κυριακή. Είχα τη δυνατότητα να παρουσιάσω την εναλλακτική πρόταση. Με βοήθησε το debate», ανέφερε αρχικά.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε ότι: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να λογίζονται ως τρίτος γύρος πολιτικών εκλογών. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όλους του πολίτες. Συζητάμε για τα θέματα που δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Νίκησε μια ατζέντα για την Αθήνα. Είναι πολιτικό το μήνυμα δεν είναι κομματικό».

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε θετικός με το να τοποθετηθούν κάμερες με στόχο την βεβαίωση κλήσεων σε παραβάτες οδηγούς αλλά θα πρέπει να αξιολογηθεί το ποιος θα βλέπει το υλικό. «Οι κάμερες είναι επικουρικό μέσο και στην πολιτική βάζουμε προτεραιότητες», τόνισε.

«Υπάρχει δικαίωμα στην διαμαρτυρία αλλά υπάρχει και το δικαίωμα να λειτουργεί η πόλη. Άρα λοιπόν θα τηρήσουμε την νομοθεσία», είπε ο Δούκας για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης ενόψει του χειμώνα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. «Άμεση προτεραιότητα τα φρεάτια και τα ρέματα… Ζήτησα συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη για να μπορέσουμε σε απόλυτη συνεργασία να προχωρήσουμε σε αυτά τα κρίσιμα έργα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.