ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη η Βάσια Παναγοπούλου

Θα είναι υποψήφια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη η Βάσια Παναγοπούλου

Η Βάσια Παναγοπούλου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Γιώργο Πατούλη.

Η Βάσια Παναγοπούλου, που είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφράστρια θα είναι υποψήφια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ο Γ. Πατούλης την καλωσόρισε στην ομάδα της Νέας Αρχής, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο πολιτισμός είναι συνυφασμένος με την ευζωία και την ποιότητα ζωής.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη ηθοποιό, που εδώ και αρκετά χρόνια διέπρεψε στον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από πολλές και αξέχαστες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι καλλιτέχνες είναι η απόλυτη έκφραση του πολιτισμού, σε κάθε του εκδοχή, εξελίσσοντας τον ανθρώπινο νου και το πνεύμα. Εμείς ως Περιφέρεια, κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιδεικνύοντας ένα αξιόλογο έργο και σε αυτόν τον τομέα, το οποίο δε σταματάει εδώ.

Είναι αδιαμφισβήτο γεγονός επομένως, πως, καλλιτέχνες σαν τη Βάσια, ως πρότυπα για το κοινό, μέσα από τους ρόλους τους, μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο, όχι μόνο πάνω από μια σκηνή ή ένα κινηματογραφικό πανί, αλλά και με μια ενεργή δράση, μέσα από την ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση. Αυτούς τους ανθρώπους, χαίρομαι πολύ που τους έχουμε μαζί μας. Την καλωσορίζω και πάλι, και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, με στόχο όλοι μαζί να αλλάξουμε την Αττική μας και να μεταμορφώνεται σε μια Περιφέρεια πρότυπο, σε όλους τους τομείς».

Η Βασιλική (Βάσια) Παναγοπούλου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη της Λέσβου.

Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, μεταφράστρια και απόφοιτη από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Είναι μητέρα 3 παιδιών.

Συνεργάστηκε με τους κορυφαίους σκηνοθέτες Μίνω Βολανάκη, Ανδρέα Βουτσινά, Ρούλα Πατεράκη και άλλους στο θέατρο. Παράλληλα έχει σκηνοθετήσει και μεταφράσει πολλά θεατρικά έργα.

Στον κινηματογράφο έπαιξε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες “Ο Μελισσοκόμος” και “Το μετέωρο βήμα του πελαργού” του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και σε άλλες ταινίες, επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Από το 2009 είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της Θεατρικής Σκηνής «Ανδρέας Βουτσινάς».

Έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τις θεατρικές επιχειρήσεις και είναι εκλεγμένη Γραμματέας της ΠΕΘ (Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, υπήρξε κήρυκας Εθελοντισμού για τα Special Olympics Hellas 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.