ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ.Μιχαηλίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Πιθανό να γίνουν καταγγελίες και από άλλες δομές»

Φοβούνται ότι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις

Δ.Μιχαηλίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Πιθανό να γίνουν καταγγελίες και από άλλες δομές»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, με τις καταγγελίες όλο και να πληθαίνουν, τόσο για την ίδια τη δομή όσο και για το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου.

Επιπλέον, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε την πρόβλεψη ότι τα στόματα «άνοιξαν» μετά την υπόθεση της Κιβωτού και είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια καταγγελίες και για άλλες δομές.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην κυβέρνηση φοβούνται πως τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου θα υπάρξουν κι άλλοι «άνεμοι» αποκαλύψεων και ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» μπορεί να είναι μόνο η αρχή.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου και τόνισε ότι θα είναι πρόσωπα κύρους.

Η κα. Μιχαηλίδου ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση αυτή, πρέπει να μπει μέσα μία διοίκηση η οποία έχει την γνώση και την τεχνογνωσία από την παιδική προστασία και επίσης να ξέρουμε ότι θα είναι διαφανείς και αποτελεσματικοί άνθρωποι».

Αναφορικά με το μέλλον των δομών και τον έλεγχο σε αυτές η υφυπουργός σημείωσε: «Το πλαίσιο έχει αλλάξει και το αλλάξαμε ακριβώς για να μπουν κανόνες. Βάλαμε στο τέλος Μαΐου του 2022 τις προδιαγραφές για να γίνονται έλεγχοι».

Η υφυπουργός τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν στην Κιβωτό υπάρχει κύκλωμα υιοθεσιών και κατά πόσο ή εάν έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.