
Ο πρόεδρος τη «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας σε σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματός του στα Χανιά δήλωσε πως «Δεν θα στηρίξουμε τον Κ.Τασούλα για ΠτΔ ούτε τον Ν.Κακλαμάνη για Πρόεδρο της Βουλής».
Ειδικότερα, αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει την «κομματική», όπως την χαρακτήρισε, υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τασούλα. Ο πρόεδρος της «Νίκης» ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει ούτε την πρόταση της κυβέρνησης για πρόεδρο της Βουλής τον Νικήτα Κακλαμάνη.
«Δεν θα στηρίξουμε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, διότι εδώ και ένα μήνα εξαγγείλαμε ότι προτείνουμε ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ένα εμβληματικό πρόσωπο, τον βορειοηπειρωτικής καταγωγής Κώστα Κυριακού… νομικό και συγγραφέα, εν ζωή ήρωας, πρόσωπο που συγκλίνουν όλες οι αξίες τις οποίες εμείς ως κόμμα έχουμε ως προμετωπίδα» είπε ο Δημήτρης Νατσιός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.