Δ.Τζανακόπουλος: «Ο Κ.Μητσοτάκης ξεπληρώνει γραμμάτια προς συμφέροντα γι’αυτό ενεργεί έτσι στην ενέργεια»

«Έχουμε αύξηση του ρεύματος 60%, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη μεσοσταθμικά η αύξηση είναι 40%»

Δ.Τζανακόπουλος: «Ο Κ.Μητσοτάκης ξεπληρώνει γραμμάτια προς συμφέροντα γι’αυτό ενεργεί έτσι στην ενέργεια»

Ο βουλευτής Α΄Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό προχώρησε σε καταγγελίες για «εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη».

Ειδικότερα υποστήριξε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει καμία διάθεση και στρατηγική να συγκρουστεί με τα μεγάλα αρχικά συμφέροντα που καθορίζουν αυτή τη στιγμή την πορεία της ελληνικής οικονομίας και είναι υπεύθυνα για τη μείωση των τιμών, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ενέργεια.

Αυτή τη στιγμή έχουμε τον υψηλότερο ρυθμό αυξήσεων στην Ευρώπη.

Έχουμε αύξηση του ρεύματος 60%, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη μεσοσταθμικά η αύξηση είναι 40%.

Και ακριβώς επειδή ο Μητσοτάκης είναι δέσμιος αυτών των συμφερόντων, ξεπληρώνει γραμμάτια σε αυτά τα συμφέροντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου δυνατότητα του να αλλάξει γραμμή πλεύσης και για αυτό τον λόγο είναι πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές», κατέληξε ο βουλευτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.