ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Βερβεσός για Κ.Χατζηδάκη: «Δεν ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο – Δικηγόρος που δεν ξέρει που είναι τα δικαστήρια »

«Επίθεση» μετά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Δ.Βερβεσός για Κ.Χατζηδάκη: «Δεν ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο – Δικηγόρος που δεν ξέρει που είναι τα δικαστήρια »

Πνέει μένεα εναντίον του Κωστή Χατζηδάκη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες του υπουργού Οικονομικών και δικηγόρου στο επάγγελμα, με τον Δημήτρη Βερβεσό να δηλώνει πως «δεν ξέρει ούτε πού είναι τα δικαστήρια»!

Μιλώντας στο Kontra το βράδυ της Δευτέρας για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, ο Δημήτρης Βερβεσός, τόνισε: «Αυτοί είναι οι φτωχοδιάβολοι της δικηγορίας και του ελεύθερου επαγγελματία, τους οποίους έχει στοχοποιήσει ο κ. Χατζηδάκης. Που δεν έχει δικηγορήσει μία ημέρα στη ζωή του. Δεν ξέρει καν πού είναι τα δικαστήρια».

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ πρόσθεσε: «Δεν ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο, τα είχε όλα έτοιμα το παιδί του κομματικού σωλήνα που έπαιρνε τις κομματικές και κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα διαμέσου της κομματικής του εντάξεως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιο τοξική και ταξική επιλογή από αυτή που κάνει αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ξαναπεράσει» τόνισε και κατέληξε: «Δεν είχαν τέτοιου είδους επιδρομή στα μεσαία εισοδήματα σαν αυτή που κάνει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.