Δείπνο Α.Σαμαρά με Κ.Καραμανλή και «μενού» τον… Κ.Μητσοτάκη

Συζήτηση για τις εξελίξεις και την πορεία του κόμματος με την χώρα στην προεκλογική ευθεία

Δείπνο Α.Σαμαρά με Κ.Καραμανλή και «μενού» τον… Κ.Μητσοτάκη

Σε ανταπόδοση του προ μηνός γεύματος στην Θεσσαλονίκη, ο Α.Σαμαράς με πρωτοβουλία του προσκάλεσε σε δείπνο τον Κ.Καραμανλή με την συνάντηση να γίνεται σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων και “μενού” τον Κ.Μητσοτάκη λίγους μήνες πριν την διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ο νυν αρχηγός της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκης μετά από σειρά σκανδάλων που έχουν έρθει στην δημοσιότητα θεωρείται “βαρίδι” για το κόμμα και οι εξελίξεις για το μέλλον ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης των πρώην πρωθυπουργών.

Η εκ νέου συνάντηση και μάλιστα δημόσια θέα, αποτελεί αναμφίβολα ισχυρό μήνυμα κατά του Κ.Μητσοτάκη και των χειρισμών του σε κρίσιμα θέματα και επιλογές.

Και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές αναλυτών που αναφέρουν ότι  με την «σαμαρική» και την «καραμανλική» πτέρυγα να βρίσκονται πλέον σε απευθείας σύγκρουση με τον Κ.Μητσοτάκη οι πολιτικές του ημέρες είναι τελειωμένες.

Οι ελπίδες του να ξανακυβερνήσει την χώρα είναι μηδενικές όπως και να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία όσο έχει αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα μπορεί να παίξει κανένα ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι λοιπόν σαμαρικοί και καραμανλικοί έχουν αποφασίσει ότι είναι η ώρα να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.