ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Β.Κεγκέρογλου θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος

Δεν ξανακατεβαίνει για βουλευτής

Ο Β.Κεγκέρογλου θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος

Ο νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να μην κατέβει ως βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές αλλά θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση:

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου στο Αρκαλοχώρι, με θέμα: «Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας Σήμερα, Αύριο και στο Μέλλον» με ομιλητή το Βασίλη Κεγκέρογλου Βουλευτή Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκδήλωση ο νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου αναμένεται να ανακοινώσει, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.