ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαδικτυακός καβγάς Ν.Ηλιόπουλου-Θ.Πλεύρη για την φυλάκιση Φ.Μπελέρη: «Κύριε απατεώνα δεν κατάλαβες τίποτα»

Τι γράφτηκε στο twitter

Διαδικτυακός καβγάς Ν.Ηλιόπουλου-Θ.Πλεύρη για την φυλάκιση Φ.Μπελέρη: «Κύριε απατεώνα δεν κατάλαβες τίποτα»

Ο Ν.Ηλιόπουλος είχε διαδικτυακό καβγά με τον Θ.Πλεύρη με αφορμή τους χειρισμούς στην υπόθεση Μπελέρη.

Έτσι έγραψε χαρακτηριστικά απαντώντας στους ισχυρισμούς του υποψήφιου βουλευτή «ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο ο Νάσος Ηλιόπουλος άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;».

Όμως ο Θάνος Πλεύρης δεν έμεινε εκεί καθώς έγραψε «o Νάσος Ηλιόπουλος καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας μίλησε έντονα για τον Θάνο Πλεύρη, χαρακτηρίζοντάς τον «απατεώνα». Συγκεκριμένα έγραψε «ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.