ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαδηλώσεις στη Δυτική Λιβύη κατά της… Ελλάδας! – Το κατάφεραν και αυτό!

Όταν πας σε μια εχθρική περιοχή για μπίζνες για τους ολιγάρχες αυτά είναι τα αποτελέσματα

Διαδηλώσεις στη Δυτική Λιβύη κατά της… Ελλάδας! – Το κατάφεραν και αυτό!

Πρωτοφανή είναι τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τρίπολη της Λιβύης όπου διοργανώθηκαν διαδηλώσεις κατά της Ελλάδας και αυτό είναι άλλο ένα κατόρθωμα από τα λίγα, της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κατά της Ελλάδας είχαν να πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις από την εποχή της σύλληψης του ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Κένυα, με ευθύνη της τότε κυβέρνησης Κώστα Σημίτη.

Συγκεκριμένα τουρκόφιλοι της Τρίπολης πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Λιβύη για να δείξουν την…. δυσφορία τους για την… «προσβλητική» συμπεριφορά του Έλληνα ΥΠΕΞ Ν.Δένδια, επειδή δεν συναντήθηκε με την τουρκόφιλη Λίβυα ΥΠΕΞ Νάιλα Μανγκούς!

Δημιουργείται μια σπάνια κατάσταση, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη το κατάφερε και αυτό με τις ανοησίες του Ν.Δένδια.

Η ευθύνη και το λάθος είναι 100% ολοκληρωτικά δικά του. Όπως είχαμε πει «τι πήγε να κάνει η αλεπού στο παζάρι;».

Γιατί ο Ν.Δένδιας πήγε σε μία εχθρική, «τουρκική» περιοχή; Δεν είχε κανένα λόγο να πάει εκεί αλλά αυτό πήγε σε μία προσπάθεια να «κλείσουν» δουλειές για τους ολιγάρχες και είχε αυτό το αποτέλεσμα…

Φυσικά είναι σαφές και ξεκάθαρο πως όλα αυτά κατευθύνονται από τους Τούρκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.