ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Διαξιφισμοί Σ.Κασσελάκη – Γ.Πρετεντέρη: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη – Δεν έχω Predator»

«Διαστρεβλώνετε αυτά που είπα»

Διαξιφισμοί Σ.Κασσελάκη – Γ.Πρετεντέρη: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη – Δεν έχω Predator»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Κασσελάκης είχε και έναν έντονο διάλογο με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.

«Πέρσι τον Σεπτέμβριο παρουσιαστήκατε σε όλους μας με την υπόσχεση ότι θα κερδίσετε τον Μητσοτάκη. Μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είπατε ότι θα γίνετε πρωθυπουργός τις επόμενες εκλογές και προχθές είπατε ότι θα βγείτε πρώτος και σε αυτές τις εκλογές», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, λέγοντας: «Πάλι διαστρεβλώνετε όσα λέω. Εγώ δεν είπα ότι σε αυτές τις εκλογές θα βγούμε πρώτοι. Άλλο εφικτό και άλλο δεσμεύομαι».

«Τα ελληνικά μας δεν είναι ίδια. Δεν διαστρεβλώνω», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά στο σχόλιο του δημοσιογράφου.

«Επειδή αναφερθήκατε και στα ελληνικά μου, είμαι πολύ περήφανος ότι 21 χρόνια στο εξωτερικό δούλεψα και διέπρεψα, έχω γυρίσει στην πατρίδα μου για να προσφέρω χωρίς να έχω πάρει ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα και ούτε θέλω να πλουτίσω στις πλάτες του ελληνικού λαού. Με μεγάλη χαρά να με διορθώσει όποιος θέλει στα ελληνικά μου στο εξωτερικό. Και στα γαλλικά και στα γερμανικά, στα αγγλικά και στα ισπανικά ο ελληνικός λαός θα ξέρει ότι θα τον εκπροσωπήσω άρτια».

Δεν έμεινε έξω από την συζήτηση και η ατάκα για το predator.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.