Γελάει ο πλανήτης: Βγήκε δημοσκόπηση με τη ΝΔ να παίρνει… 37,8% – Στα γραφεία της Πειραιώς, ίσως…

Γελάει ο πλανήτης: Βγήκε δημοσκόπηση με τη ΝΔ να παίρνει… 37,8% – Στα γραφεία της Πειραιώς, ίσως…

Μια δημοσκόπηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο δημοσιεύει η MRB και δείχνει την ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 37,8% όταν αυτή την στιγμή ακόμα και οι πέτρες νιώθουν την οργή κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα τα ποσοστά στην Βόρεια Ελλάδα (την οποία σφυροκοπά με lockdown η κυβέρνηση) δεν ξεπερνούν το 20% σε κανονικές δημοσκοπήσεις.

Το ποσοστό των 37,8% μπορεί με το ζόρι να το μαζεύει στην Πειραιώς και όχι πολύ μακριά από τα γραφεία της ΝΔ.

Στην πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποιηθηκε μετά τη ΔΕΘ, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 12 μονάδες (11,9%) στην αναγωγή επί των εγκύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της εταιρείας MRB και προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνει στην πρόθεση ψήφου την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10,9%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34,6% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 7%, το ΚΚΕ 5,3%, η ΕΛ.ΛΥΣΗ 3,7% και το ΜέΡΑ25 στο εκλογικό όριο του 3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 11,9% στην αναγωγή επί των εγκύρων, καθώς στον συγκεκριμένο πίνακα το ποσοστό της ΝΔ ανεβαίνει στο 37,8% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 25,9%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.