Δημοσκόπηση «κόλαφος» για την κυβέρνηση: Στο 23,4% η ΝΔ – Τουλάχιστον οκτώ κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Μια ακόμα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την κατάρρευση της ΝΔ

Δημοσκόπηση «κόλαφος» για την κυβέρνηση: Στο 23,4% η ΝΔ – Τουλάχιστον οκτώ κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς παρά τις χρυσοπληρωμένες δημοσκοπήσεις των συστημικών ΜΜΕ η πραγματικότητα είναι ότι το κυβερνών κόμμα έχει υποστεί μια απίστευτη κατάρρευση.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διέρρευσε από κυβερνητικούς κύκλους, η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως θέλει η κυβέρνηση να δείχνει, καθώς το ποσοστό της ΝΔ έχει συρρικνωθεί στο μόλις 23,4%!

Πρόκειται για μια από τις πολλές κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στα συρτάρια της η κυβέρνηση και είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες. Η συγκεκριμένα δημοσκόπηση μάλιστα επιβεβαιώνει (περίπου) και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που έκανα προσφάτως και δύο δυτικές πρεσβείες, οι οποίες έδιναν την ΝΔ στο 23%.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τα πρόστιμα, η αδυναμία την να ανταπεξέλθει απέναντι στις φυσικές καταστροφές, αλλά και η ακρίβεια που «μαστίζει» την ελληνική κοινωνία, φαίνεται πως έδιωξαν οριστικά χιλιάδες ψηφοφόρους από τη ΝΔ.

Παρόλα αυτά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά του, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την κυβέρνηση της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει μόλις 18,7%.

Όσον αφορά τον νεοφερμένο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, παρά τις προσπάθειες πολλών ΜΜΕ για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να φέρει την ανατροπή, καθώς συγκεντρώνει 13,4%, ποσοστό που μάλιστα θεωρείται «ταβάνι».

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι οκτώ κόμματα θα μπουν στη Βουλή, καθώς και η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 διατηρούν (ή και αυξάνουν λίγο) τα ποσοστά που είχαν το 2019, πάνω από 3% παίρνουν οι Έλληνες για την Πατρίδα, του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά, του Φαίδωνα Βόβολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.