ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσκόπηση Public Issue: To 60% ζητά άμεσα εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.! (φωτό)

Δημοσκόπηση Public Issue: To 60% ζητά άμεσα εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.! (φωτό)

Αμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., ζητά η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος σύμφωνα με το τρίτο μέρος της έρευνας της Public Issue, το οποίο δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί, παρά την επικοινωνιακή αντεπίθεση του Μαξίμου, ισχυρό προβάδισμα στην παράσταση νίκης.

Συγκεκριμένα, στο θέμα της παράστασης νίκης, η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα της τάξης του 54%, συγκεντρώνοντας 71% των προτιμήσεων, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ

Ως προς το θέμα των εκλογών, ποσοστό της τάξης του 60% τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής τους δηλώνοντας πως επιθυμεί να γίνουν άμεσα.

«Μάλλον δεν χρειάζεται» απαντά το 37%.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη μέτρηση της Public Issue το ποσοστό των πολιτών που ήθελε διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ήταν 55%.

Τέλος, σε περίπτωση που επικρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, το 46% ερωτηθέντων δηλώνει θα αισθανόταν στεναχώρια, το 36% αδιαφορία και μόλις το 15% ανακούφιση.

Αντίθετα, σε περίπτωση επικράτησης της ΝΔ, στεναχώρια θα αισθανόταν το 24% , το 40% αδιαφορία, και ανακούφιση το 34%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.