ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσκόπηση: Το 90% υπέρ της αντίδρασης της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Δημοσκόπηση: Το 90% υπέρ της αντίδρασης της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Στο 18% η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών επιδοκιμάζει τις κινήσεις της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

Η δημοσκόπηση που έκανε η Opinion Poll και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ» δείχνει πως 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Ερντογάν. Με το 78% να είναι απόλυτα σίγουροι «ναι» και το 12% σχεδόν σίγουροι «μάλλον ναι».

Το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό, ενώ το 62% των πολιτών δηλώνει ότι αποδοκιμάζει τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Νέα Δημοκρατία, έναντι 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ, 4,5% που προτιμά την Ελληνική Λύση και 2,7% που θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλη δημοσκόπηση της εταιρίας Interview, για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 9 στους 10 ερωτηθέντες απαντούν «ναι» στο κλείσιμο των συνόρων αλλά και στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία κλειστών δομών. Η έρευνα αυτή έγινε το διάστημα 3 έως 5 Μαρτίου, αφού δηλαδή η Τουρκία «άνοιξε» τα σύνορά της παρασύροντας μετανάστες και πρόσφυγες προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.