ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το 75% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται ΕΕ & διεθνείς οργανισμούς για να αλλάξουν την τουρκική απόφαση για την Αγία Σοφία

Το 75% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται ΕΕ & διεθνείς οργανισμούς για να αλλάξουν την τουρκική απόφαση για την Αγία Σοφία

Σύμφωνα με νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η INTERVIEW, το 75% των Ελλήνων δεν θεωρεί πως οι πιέσεις και οι καταδίκες από διεθνείς οργανισμούς και την ΕΕ μπορούν να αλλάξουν την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία.

Η κυβέρνηση έχει επιλέξει την προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς ως την κύρια και μοναδική της πολιτική απέναντι στην βεβήλωση της κοιτίδας της Ελληνορθοδοξίας και της μετατροπής της σε τζαμί, αφού αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε αντίποινα, με την μετατροπή παλαιών τζαμιών-μουσείων στον ελλαδικό χώρο σε εκκλησίες.

Όσον αφορά την υπόλοιπη δημοσκόπηση, αυτή κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτές του προηγούμενου μήνα με μόνη διαφορά πως έχουν αυξηθεί το ποσοστό των αναποφάσιστων το οποίο φτάνει πλέον το 11%.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου

ΝΔ 41,7% ΣΥΡΙΖΑ 21,2% ΚΙΝΑΛ 6,5% ΚΚΕ 4,6% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,6% ΜεΡΑ25 3,5% ΑΛΛΟ 5,9% ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11%

Η βαθμολογία των υπουργών για την αποτελεσματικότητά τους

Στη βαθμολογία των υπουργών της κυβέρνησης, πρώτος σε θετικές ψήφους για την αποτελεσματικότητά του αξιολογείται από τους πολίτες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με βαθμολογία 7,3 , και ακολουθούν στη δεύτερη θέση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 7,1 και στην τρίτη θέση ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με βαθμολογία 7.

Στη συνέχεια, με 6,9 βαθμολογείται από τους πολίτες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, με 6,7 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και με 6,2 ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Στις τελευταίες θέσεις όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους εμφανίζονται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με 6 και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με 5,4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.