ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: Ο «πρωταθλητής» υπουργός σε αρνητικές γνώμες – Τι λένε οι πολίτες για τους υπόλοιπους

Α.Γεωργιάδης: Ο «πρωταθλητής» υπουργός σε αρνητικές γνώμες – Τι λένε οι πολίτες για τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 5-7 Μαΐου.

Οι πολίτες απαντούν στην πρόθεση ψήφου πως αν γίνονταν σήμερα εκλογές θα ψήφιζαν τη ΝΔ σε ποσοστό 36,9% έναντι 23,2% που θα ψήφιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ (διαφορά 13,7 μονάδες).

Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7,2%, το ΚΚΕ με 6,1%, η Ελληνική Λύση με 3,9%, το ΜέΡΑ25 με 3,2% ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 11,8%.

Στο ερώτημα ποιος εκ των Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα μπορεί να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά την οικονομική κρίση, το 46,9% απαντά ο πρωθυπουργός ενώ το 27,2%, θεωρεί πιο ικανό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες ρωτήθηκαν και για το ποιος εκ των δύο γνωρίζει καλύτερα τα θέματα της οικονομίας, το 47,2% θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το 24,3% τον Αλέξη Τσίπρα.

Όσον αφορά την αξιολόγηση των υπουργών, πρώτος σε θετικές γνώμες είναι ο Νίκος Δένδιας με ποσοστό 77,9% ενώ ακολουθεί ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 59,8% και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 58,9%.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης συγκεντρώνει το 54% από θετικές γνώμες ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 50,5% και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης με 43,8%.

Στις αρνητικές γνώμες, πρώτος έρχεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με 56,8% και δεύτερος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 53,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.