ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ – Πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ

22,1 η διαφορά της ΝΔ από το κόμμα του Ν.Ανδρουλάκη

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ – Πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φέρεται να είναι το δεύτερο κόμμα, μετά τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll. 

Συγκεκριμένα το 38,1% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ το 16% και ΣΥΡΙΖΑ το 14,7%. Η διαφορά έτσι της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στις 22,1 ποσοστιαίες μονάδες.

Όπως προκύπτει, υπάρχει έκδηλη ανησυχία των πολιτών για γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, το 36,3 ανησυχεί πολύ και το 41,4% ανησυχεί αρκετά. Το 47,6% συμφωνεί με τις διπλωματικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το ζήτημα.

Το 68,6% δηλώνει «καθόλου» ικανοποιημένο για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή Κασσελάκη, ενώ το 50% θεωρεί ότι με αυτόν τον πρόεδρο, το κόμμα θα συνεχίσει να χάνει δυνάμεις, έναντι του 39% που θεωρεί ότι θα ενισχυθεί. Το 80% δε θεωρεί ότι θα υπάρχουν και άλλα διασπαστικά φαινόμενα στο κόμμα.

Για το αν οι σημερινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζαν ένα κόμμα με «καθαρό αριστερό προσανατολισμό», ναι ή μάλλον ναι απαντά το 54%.

Στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, ξανά η Ακρίβεια είναι στην πρώτη θέση με 61,1%, η Οικονομία 38,4% και η ανεργία τρίτη με 16,7%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα νέα φορολογικά μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες συμφωνεί το 42,7% των πολιτών και διαφωνεί το 46,1% διαφωνεί. Οι 7 στους 10 δηλώνουν μη ικανοποιημένοι με το έργο της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.