ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Πρόθεση ψήφου: Από 23,8% η ΝΔ – Πέφτει στο 6,6% από το 12% ο Βελόπουλος – «Στα ίδια» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ, Φωνή Λογικής

Τι καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Alco

Πρόθεση ψήφου: Από 23,8% η ΝΔ – Πέφτει στο 6,6% από το 12% ο Βελόπουλος – «Στα ίδια» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ, Φωνή Λογικής

Ανατροπή εντυπώσεων των ποσοστών του Κ.Βελόπουλου καταγράφει νέα δημοσκόπηση καθώς στην πρόθεση ψήφου πλέον κυμαίνεται μεταξύ 6,6% και 7,5% που είναι μεγάλη διαφορά από το «12» που του έδιναν πριν από 20 ημέρες.

Είναι σαφές πως η εκστρατεία του Κ.Βελόπουλου κάπου δεν τα καταφέρνει τόσο καλά μέχρι στιγμής.

Από την άλλη τα άλλα δύο δεξιά κόμματα, ΝΙΚΗ και Φωνή Λογικής της Α.Λατινοπούλου καταγράφουν ανοδικές τάσεις καθώς με βάση τα στοιχεία της δημοσκόπησης για την εκτίμηση ψήφου βρίσκονται στο 5,8 % και 3,5% αντίστοιχα ενώ για την Ελληνική Λύση στο 7,3%.

Εδώ να σημειώσουμε πάντως κάτι, ότι οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών φαίνεται να μοιράζονται μεταξύ της Α.Λατινοπούλου, της ΝΙΚΗΣ και του Π.Εμφιετζόγλου.

Στα υπόλοιπα η δημοσκόπηση της εταιρείας Alco καταγράφει τη Νέα Δημοκρατία  στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές να βρίσκεται ακόμα και στο 23,8%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση κινείται μέχρι και το 13%, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 9,7-11 και το ΚΚΕ με 6,1-6,9.

Με βάση την πρόθεση ψήφου η Πλεύση Ελευθερίας εντοπίζεται στο 2,4% έως 2,6% ενώ στο εκλογικό όριο του 3% βρίσκονται ΜέΡΑ25,  Νέα Αριστερά.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Παναγόπουλο στις ευρωεκλογές της Κυριακής αναμένεται να καταγραφεί νέο ρεκόρ αποχής.

Όπως τόνισε, σε αυτό συνηγορούν τρία ευρήματα: Πρώτον, ότι μόνο το 57% των ερωτηθέντων λέει ότι τον ενδιαφέρουν οι ευρωεκλογές. Δεύτερον, ότι μόνο για το 22% αυξήθηκε το ενδιαφέρον για τις ευρωκλογές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τρίτον, ότι 6 στους 10 λένε ότι δεν θα αλλάξει κάτι με την ψήφο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη δεξαμενή αναποφάσιστων. Το 37% των αναποφάσιστων λέει ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε ΝΔ, το 9% ΣΥΡΙΖΑ και το 10% ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.