Δολοφονίες Κορυδαλλού: Πρέπει να δοθούν από όλους απαντήσεις για να μη δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή

Άνθρωποι με βαριά ποινικά μητρώα και με φόνους στην «πλάτη» τους έχουν πολιτικομιντιακές διασυνδέσεις και κανείς δεν ξέρει τίποτα...

Δολοφονίες Κορυδαλλού: Πρέπει να δοθούν από όλους απαντήσεις για να μη δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή

Ένα πράγμα καθίσταται σαφές από την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, όπου το ένα από τα δύο θύματα ήταν ο Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός και ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, κατά τη διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 29 Μαρτίου 2007 στην λεωφόρο Λαυρίου και αποκαλύφθηκε πως οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον Γιάννη Αλαφούζο!

Πρέπει να δοθούν από ΟΛΟΥΣ απαντήσεις για να μη δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή. Δημόσια ζωή έχει δηλητηριαστεί στον μέγιστο βαθμό καθώς επί σειρά ετών έχουμε περίπου 30 δολοφονίες ανάμεσα στα στελέχη του υποκόσμου χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι και ο κουνιάδος του Ρουμπέτη, που ήταν το δεύτερο θύμα, ήταν άνθρωπος γνωστού εμπόρου καυσίμων που γάζωσαν εκτελεστές στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Αυτό που έχουμε εδώ είναι πρωτοφανές για χώρα που υποτίθεται ανήκει στην ΕΕ και θέλει να θεωρείται προηγμένη.

Άνθρωποι με βαριά ποινικά μητρώα και με φόνους στην «πλάτη» τους έχουν πολιτικομιντιακές διασυνδέσεις  και ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

Μέχρι τώρα συνηθίζαμε στην Ελλάδα να χαρακτηρίζουμε τέτοιες καταστάσεις ότι συμβαίνουν μόνο σε αφρικανικές χώρες. Ε λοιπόν όχι, σε πολλές αφρικανικές χώρες που έχουν βρει τον δρόμο τους, με όρους Δημοκρατίας και δικαιοσύνης, αυτά δε συμβαίνουν, αντίθετα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να δώσει μία σαφή απάντηση για το πως βρέθηκε στα χέρια του Ρουμπέτη το πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ενδέχεται κάποιος από την ομάδα να είχε δώσει τα κλειδιά της Μερσεντές στον μακαρίτη πλέον Β.Ρουμπέτη. Να το έκανε δηλαδή κάποιος χωρίς να το γνωρίζει αν και προκύπτει ότι τον ήξερε προσωπικά.

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Φυσικά, η απάντηση αυτή ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε για αυτό τον λόγο η Θύρα 13 μιλώντας για «προσωπικά συμφέροντα και πολιτικά παιχνίδια».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θύρας 13 τονίζεται πως «Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου».
«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο….Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου. Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.

Σοβαρά υπονοούμενα για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και την δολοφονία δύο ατόμων στον Κορυδαλλό, θέτει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος με αφορμή ότι η θωρακισμένη Mercedes των θυμάτων, ήταν ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου

Bασικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δείχνει ότι ξέρει τι έχει συμβεί! Αλλά ούτε κι αυτός δίνει σαφείς απαντήσεις για το τι έγινε!

Δεν μπορεί να υπονοεί ότι γνωρίζει. Πρέπει να πάει στον εισαγγελέα να καταθέσει τόσο απλά.

Δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή που σημαίνει ότι έτσι δηλητηριάζεται η ζωή όλων μας.

Ο Κ.Βελόπουλος δήλωσε: 

«Αυτό που είπα σήμερα το πρωί και πολλοί εξεπλάγησαν, ότι δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας μαζί με την ελληνική μαφία, τους μαφιόζους τους επαγγελματίες δολοφόνους και τους εφοπλιστές διαπλέκεται δεν τολμά να το πει κανένας πρόεδρος.

«Επειδή είμαστε κόμμα της επαρχίας και τα λέμε αυτά πρέπει ο κ. Αλαφούζος, φαντάζομαι συμπωματικά έτυχε το θωρακισμένο αυτοκίνητό του να το έχει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας δολοφόνος, να μας πει τι έγινε ακριβώς.

Γιατί εάν εσείς δίνατε το αυτοκίνητό σας και κάποιον σκότωνε, κατά τύχη δεν σας λέω με πιστόλια και καλάσνικοφ κάποιον,  θα πηγαίνετε με χειροπέδες μέσα.

Εγώ περίμενα σήμερα η Δικαιοσύνη να καλέσει τον Αλαφούζο με βραχιολάκια και χειροπέδες για να πει πως βρέθηκε το θωρακισμένο αυτοκίνητο στα χέρια ενός επαγγελματία δολοφόνου.

Τα λέω αυτά γιατί σας είπα και οι πολιτικοί  είναι εμπλεκόμενοι και οι εφοπλιστές, και οι επαγγελματίες δολοφόνοι και η μαφία της νύχτας των Αθηνών.

Διαπλέκονται γιατί είμαστε Κολομβία πλέον. Η Ελλάδα είναι Κολομβία, όπως το ακούτε.

Δεν τολμά κανείς πρόεδρος κόμματος να τα πει αυτά ούτε τολμά κανείς πρόεδρος υποκομματίδίου πατριωτών να τα πει αυτά.

Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι φοβισμένα ανθρωπάκια.

Τρέμουν τι θα κάνει ο καναλάρχης. Τρέμουν τι θα κάνει η νύχτα. Εμείς δεν τρέμουμε. Διότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.»

Ωραία όλα αυτά που λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά μήπως είναι ώρα να καταθέσει κι αυτός στον αρμόδιο εισαγγελέα; Πρέπει να »χυθεί» άπλετο φως σε αυτή την δυσώδη υπόθεση που ξεπρνάει κάθε λογική…

Να σημειωθεί επίσης ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ προχώρησε σήμερα σε έγγραφη διάψευση των δημοσιευμάτων ότι η ύπαρξη συμβολαίου θανάτου των 2 ανδρών που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό ήταν σε γνώση στελεχών της αστυνομίας από τον περασμένο Απρίλιο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, 10 Ιουνίου το αρχηγείο της ΕΛΑΣ τονίζει ότι «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως τα στελέχη της γνώριζαν ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου κατά των δύο ατόμων, που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, 7 Ιουνίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.